Packa packa liten väska

2014-01-31 12:59:21 Gennes life (1 kommentar)

För er som trodde att det var ett skämt eller PR med min bild tidigare så hade ni feeel. Imorgon 12.30 lyfter planet från Landvetter och mot lovely hated Alanya. För en gångs skull i detta liv hade jag tänkt mig att försöka få packat min resväska dagen innan jag åker och inte de sista minutrarna medan alla andra väntar på mig. Hittills har jag lyckats en bit på vägen i alla fall, en tredjedel av väskan är full… haha. Det är ju så svårt att plocka med lagom med kläder i och med att vädret varierar så sjukt mycket där nere just nu. Sen blir jag väl borta ett tag, så det räcker ju inte med en outfit liksom. Så ja, nu har vi ju fått fram vad dagens I-landsproblem är också, bra.

Utöver att packa resväskan så ska jag med spänning prova en produkt senare, den återkommer jag med. Jag ska även hämta ut ett paket och hämta upp både min bror och min vän Elin som kommer direktimporterad från Skåne 😉

Imorgon räknar jag med att kaoset för 2014 startar, levl up everyone!

IMG_36041

1 kommentar till “Packa packa liten väska”

  • Amanda januari 31st, 2014 18:05

    Hur länge stannar du där? 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se