En liten fundering

2014-02-11 16:04:38 Frågor (11 kommentarer)

Jag vet mycket, men inte allt. Många människor följer mig och jag vet egentligen inte varför eller vilka alla av er är såklart. Därför av ren nyfikenhet undrar jag vilka här som följer mig på grund av Alanya? Nog vet jag att jag har både norska, svenska, danska och finska läsare som enbart följer mig för Alanya. Bra eller dåligt, säkert en blandning.

Är du en av dem som följer mig på grund utav Alanya?
Berätta gärna mer om vem du är och varför!

rett

eg hatch interior

11 kommentarer till “En liten fundering”

 • vilma februari 11th, 2014 16:40

  Jag följer dig för Turkiet, hästarna och dig! Du är så intressant, känns som vi har ganska mycket gemensamt, haha! Jag själv älskar verkligen Turkiet, Alanya, mitt andra hem liksom. Också för att du gick på SRG Kba, då jag själv sökt dit och brukar sitta och läsa äldre inlägg från när du gick där.

 • Hanna februari 11th, 2014 16:50

  Jag är Hanna, snart 18, som faktiskt följer dig bara för att se hur det går för dig. Klickar in här lite då och då för att se vad du har för dig typ haha. Känns lite stalker-aktigt, men jag lovar jag är inte alls läskig! Eftersom du verkar ha väldigt mycket erfarenhet av att åka utomlands så kan det du skriver vara bra för mig att läsa då jag har planer på att flytta till London inom 2 år. Så ja… det är lite mer om mig och varför jag följer dig!

 • Matilda februari 11th, 2014 17:14

  Jag har följt dig sedan mitten/slutet någon gång av tiden med Martijn och hela Ming Mang tiden 🙂 Läser din blogg för inspiration, fina bilder, Alanya, ditt jobb.. 🙂 Jaa säkert fler anledningar också men kan inte komma på någon mer just nu 😉

 • Anonym februari 11th, 2014 22:08

  Jeg følger deg for alanya, fordi jeg selv elsker byen og føler virkelig at det er mitt andre hjem. Følger deg ikke for noen negativ grunn overhode, synes bare det er spennende å lese om andre som er i alanya når jeg selv ikke er der 😀 Ekstra gøy er det jo når det innimellom dukker opp bilder av kjente fjes fra alanya, haha!
  Og jeg norsk, som du sikkert skjønte 🙂

 • Anna februari 11th, 2014 23:45

  Har är en nu 16 årig tjeje som har följt dig sedan Team SL, när ni 2012 gick skilda vägar fortsatte jag att följa er båda men på er egna blogg.
  Gillar att hänga med och se hur ditt fartfyllda liv ser ut, att kunna hämta mycket inspiration och se på allt härligt du upplever. Det är kul med folk som lyckas och vågar visa både när de lyckas och misslyckad. Och jag personligen blir glad av att läsa bloggar som inte är perfekt, utan med för och nackdelar. Sånna som är ett liv liksom, inte det för perfekta alla drömmer om, det måste finnas de dåliga sidor med det också. Jag gillar verkligen din blogg, det är en härlig variation och jag dras till att fortsätta läsa den varje dag. Det går inte riktigt att sätta fingret på vad det är utan hela konceptet och ditt liv som du visar upp är intressant, men självklart har dina spontanresor till Turkiet en stor del av saken att göra, det känns liksom Sofia på något vis. Jag själv älskar att resa så det är roligt att ”följa med på” andras resor med. Jag är även glad att jag får ta del av ditt liv på det här sättet.
  Kramar och lycka till med allt!

 • Elin februari 12th, 2014 14:04

  Jag följde er på TeamSL sen typ maj 2011 eller nåt. Sen när ni splittrades så fortsatte jag följa er båda på era egna bloggar och jag följer nog dig sen hästtiden bara för att du hade så mycket bra inlägg om ridningen då. Nu… Är det mest en vana, och jag hoppas lite på att du kommer tillbaka till ett stall snart 😉

 • frida reuterskiöld februari 12th, 2014 17:16

  Följt dig sen s.se tiden typ. Gillar mest när du skriver om hästarna och ridning etc för att utomlandsresor intresserar mig inte speciellt. Men det är roligt när du skriver nya inlägg ändå eftersom man ändå är inne och tittar varje dag. ^^

 • Johanna februari 12th, 2014 19:09

  Har följt sen teamSL låg på blogg.se och sen fortsatte jag följa er båda och har vart trogen läsare sen dess! Tycker du skriver bra och intressant trots att du inte skriver så mycket häst längre, så därför följer jag dig 😀 Tycker du har intressanta åsikter och skriver på ett lite ironiskt sätt ganska ofta som gör att man får sig några goa skratt ibland!

 • Lina g februari 12th, 2014 19:15

  Följde teamsl och sen när ni splittra bestämde jag mig för att följa en av er och de blev du. Tyckte aldrig linn var så intressant.

 • A.J februari 23rd, 2014 20:17

  Började titta in här för hästlivet, men återkommer då och då för att drömma mig bort till Alanya. Älskar precis som du Club Istanbul, har haft mycket roligt där och träffat ett gäng trevliga personer där! Är ingen notorisk partyperson, men Alanya får mig att blomstra. Har dessutom en kompis som bor och jobbar där och hon har gjort det i många år. Du har inte funderat på att söka ngn reseledare-tjänst med placering där nere?

 • Pernilla februari 24th, 2014 12:59

  Har följt dig sedan tiden då du tävlade storhäst. Men fortsatt följa dig med tanke på Alanya för att kunna
  se lite då jag själv köpt lägenhet i närheten av Alanya! SÅ dela gärna med dig av det du tycker man absolut ska göra och besöka! 😀 Min lägenhet är klar i april!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se