Relativt coolt från Maimi

2014-02-09 21:49:25 Resor (Inga kommentarer)

Det tog mig flera dagar efter nyårsafton att kunna lista ut vilket höghus det faktiskt var vi skålat in tolvslaget i, men efter att ha kört över mot Miami Downtown några gånger så fick jag äntligen listat ut det! Jag blir lika chockad varje gång, hur stor är chansen att man hamanar på våning 49 mitt i Downtown Miami 5 minuter innan 2014 skall slå in? Ungefär lika stor som att jag flyttar till Öland liksom. Om ni tittar på bilden nedan så är det en klunga lägenheter år vänster och en åt höger. Klungan höger, hus nummer två från vänster var vi i!

IMG_4794

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se