Breakfast

2014-02-06 12:50:33 Alanya, Resor (Inga kommentarer)

En cappucino och en toast får starta upp vår dag! Igår kväll åkte vi med till en fotbollsmatch och frös häcken av oss i mer än en timma, fy tusan vad kallt! Men vi liksom min korkskalle till kurdmate var så trötta när vi väl kom hem så vi valde att sova och inte gå ut för en gångs skull. Normalt är jag hemma 6 på morgonen och sover till 10-11….

Idag står solen strålande på himlen och vi ska därefter promenera ner mot hamnen för att snacka lite skit. Önskar er god värme hem… 😉

20140206-132355.jpg

20140206-132400.jpg

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se