Last real night

2014-02-19 20:02:19 Allmänt (2 kommentarer)

Alltså neeej vad tiden går fort! Ikväll är min sista ”riktiga” kväll eftersom att jag drar mig till Sverige på fredag morgon igen om allt blir som det ser ut just nu… Blir så ledsen, vill verkligen inte inte inte hem. Nu vankas utgång med mina fina danska flickor och halva resterande Alanya senare ungefär. Duschen kallar, kram på er!

20140219-205434.jpg

2 kommentarer till “Last real night”

  • Amanda februari 19th, 2014 20:19

    Hej! Jag ska till Florida i April och tänkte eftersom att du nyligen var där kanske du kan tipsa om lite shopping? Ska röra mig mest i Miami och Fort Lauderdale. Besöksvärda köpcentrum och vad var extra billigt? Vad köpte du där? 😀
    Tack på förhand 🙂

  • Eva februari 20th, 2014 23:55

    Danska!! WOOH!
    Måste jo va bra att du va så mkt i DK hos mig, komunisera enkelt med dom nu =D

Skriv en kommentar



Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]



Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se