Vårens snyggaste jacka

2014-02-25 16:35:50 Allmänt (Inga kommentarer)

Tänkte ge er ett tips på snyggaste vårjackan som fortfarande finns på marknaden trots att de nästan såldes slut direkt. Jag har haft ögonen på den här jackan enda sedan den kom ut i vintras och bara suktat efter. Framförallt när jag har flera vänner som köpt hem den också dock i andra färger. Det är en halvtunn dunjacka som fungerar perfekt när det ligger på lägre grader och är snäppet innan vinterjacka om jag kan förklara det så. Det roliga är att det påminner en hel del om hästmodet, tycker ni inte? Och vem älskar inte hästmode? Vi briljerar ju faktiskt i modevärlden!

20140224-144732.jpg

Bilden är lånad från Zalando.se där jackan också finns med nedsatt pris! (Jag beställde hem min därifrån och det gick smidigt och lätt, kan vara tryggt att veta när det gäller internetsajter.)

Jag fastnade för den gröna färgen trots att jag egentligen hatar grönt alla gånger. Den marinblåa jackan är egentligen mycket mer min stil och färg i normala fall, men när jag prövade dem så fick jag erkänna att den gröna faktiskt gjorde sig mycket snyggare på mig än marinblå och svart som är de andra alternativen. Det är väl spännande att våga bryta sin egna färgtrend, haha. Kika på det här inlägget om ni vill se hur den ser ut på mig. Jag kan även tillägga att den är i minsta laget storleksmässigt, jag tog en större storlek än vad jag brukar.

Jag såg även att de har ett par Airmax inne som jag var i valet och kvalet att köpa i USA när jag var där. Det stod mellan dessa och de airmaxen som jag köpte. Le mot mamma och önska sig dessa i födelsedagspresent…? 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se