More Mingmang

2014-03-26 17:08:12 Bilder, Dagens ridpass (1 kommentar)

Här är ytterligare några bilder på fina biffen Mingmang och stelopererade före detta ryttaren från i lördags när jag var och fick köra skiten ur mig själv och Ming för den delen, haha. Det känns så mysigt att ha färska hästbilder på bloggen såhär, nostalgi på något sätt och så rätt på en hästblogg som var en av de bästa när den väl blommade som just kategorin renodlad ”hästblogg”. Tider förändras ju så fort, det märker vi.

DSC_5115 DSC_5117DSC_5198DSC_5211DSC_5214Tickande bomb…? Jo tack, haha 😉
DSC_5215DSC_5217DSC_5225DSC_5227

1 kommentar till “More Mingmang”

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se