Om du… #1

2014-03-26 22:27:15 Svar på frågor (Inga kommentarer)

Om du skulle skaffa en häst igen Vad skulle du kolla efter då?
En ung (4-8 år) sporthäst. Jag är väldigt sugen på någon med bra språng då jag gått över en del till hoppningen efter mina jobb, men samtidigt kan jag sitta mig och glo blind på en ung gångartstalang. Det finns faktiskt en häst till salu just nu som jag inte ens hade tvekat på om jag bara hade pengarna!

Om du skulle återuppleva en händelse i livet?
Herregud, vad ska man svara här? Jag skulle vilja återuppleva några händelser. Bland annat sommaren – 13 i Alanya, studenten och några speciella tävlingar med hästarna.

Om du skulle få pojkvän i Alanya, hur skulle du göra då?
Haha, ja hur fan skulle jag göra då. Inte en gång till, säger jag kortfattat!

Om du kan flytta till Alanya, skulle du göra det då?
Jag så gott som bor ju i Alanya lika mycket som i Sverige redan, men beroende på hur länge, varför och vad jag skall göra så ja.

Om du skulle råka ut för en olycka och bli förlamad, vad skulle du sysselsätta dig med då?
Jag skulle gå helhjärtat in för bloggande till att börja med!

Om du skulle bli gravid, vad skulle du göra?
Eftersom jag inte är tillsammans med någon och är för ung för att bli förälder så skulle jag naturligtvis göra abort.

Om du skulle bli 14 igen?
Oj! Då skulle jag gå helhjärtat in för hästarna och vara på väg till en riktigt hög nivå med både en ponny och en storhäst på samma gång. En ny satsning på hästarna helt enkelt men med då vetenskapen om vad jag vill!

K14

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se