Om du… #2

2014-03-29 12:49:37 Svar på frågor (Inga kommentarer)

Om du skulle få chansen att låna Mingmang igen?
Nu kommer ni kanske att bli en aning chockerade, men jag har precis avstått det. Eftersom han förmodligen kommer att bli utlånad en stund så var jag först på listan att få honom, men efter många överväganden om för och nackdelar så har jag tagit ett faktiskt ganska tungt beslut att nej, den här gången passar det inte i mitt liv. Det är en blandning av för lite tid som jag ändå får med honom och att jag vill göra så mycket annat också, tyvärr. Usch jag har så ont i magen över det, jag vill ju så gärna ändå. Fina fina fina Ming! Men om det kommer en chans efter det så kan det bli en helt annan utväg då.

Om du skulle få chansen att jobba som beridare hos någon svensk världscup ryttare?
Alltså, jag har själv funderat på det där. Det har ju funnits chanser att söka sådana jobb men jag har aldrig gjort det med tanke på att dem ser efter någon som är villig att stanna en längre tid. Och eftersom att jag älskar att resa så är inte det något som intresserar mig just nu, men kanske senare i livet.

Om du skulle vinna en miljon?
Levt livet i något år sedan införskaffat mig en eller några riktigt fina hästar!

Om du fick en häst som du skulle kunna satsa med och bli bland de bästa i Sverige, skulle du ta den?
Det hade jag nog gjort, ja.

Om du fick uppfylla en dröm du har, vilken?
Oj… jag vet faktiskt inte riktigt!

Om du fick tillbaka ponny tiden från du var 15, hade du tävlat ponny tills 18 eller kört på storhäst?
Jag hade faktiskt valt storhäst, det är det man kan nå någonting på som ryttare.

Om du fick allt du peka på, va skulle du vilja ha?
Shit vad svårt, det är ju såå mycket! Men en lägenhet utomlands hade varit perfekt. Typ turkiet, Alanya kanske? *Blink*. Nej men jag hade nog gärna sett ett boende i USA också. Några riktigt jäkla fina hästar att åka på stora internationella tävlingar med också. Jamen där får vi ihop det, en gård i USA med superhästar och ett privat plan så att jag hinner flyga till Alanya varannan vecka. Perfa!

Om du skulle få en roll i en super stor film?
Börjat undra om den som valt ut skådespelare var full under castingen. Nej jag skoja, jag hade tackat ja, vem hade inte velat? Fett coolt ju!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se