Vår hemska värld

2014-03-30 21:18:15 Allmänt (2 kommentarer)

Jag gråter, fullständigt gråter tårarna ur mig när jag läser om hur människor kan gå så långt att dem dödar en annan människa. Att fotboll, en helt vanlig sport så älskad av många människor kan leda till ett slut för någon. En oskyldig människa, någons barn, någons man, någons pappa, någons vän, någons bekant, oavsett vad så är det fruktansvärt. Tänk om det vore min pappa? Min pappa som gillar att åka och titta på hockeymatcher. Ska jag behöva vara rädd över att släppa iväg min egna far på en match på grund av andra människor med fel i huvudet?

Nej, jag förstår inte. Förstår inte hur mänskligheten kan vara som den är. Alla tankar går till denne mans familj, vars barn som imorgon kommer att vakna upp utan sin pappa. Det gör så jävla ont i hjärtat. Rest in peace

1200Bilden är lånad från aftonbladet.se

 

2 kommentarer till “Vår hemska värld”

  • Cecilia mars 30th, 2014 21:45

    Jobbar där matchen var. När publiken nåddes av vad som hänt blev det kaos. Helt sinnes, har aldrig varit med om en fotbollsmatch som spårar så.

  • Sofia mars 30th, 2014 22:14

    Vad fruktansvärt! Usch, jag förstår inte varför men jag tar det här sjukt hårt även om jag är helt utomstående för den här människan. Det är en sån hemsk tragedi, att det ens kan gå till så. Fy fan.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se