Ponnybesök

2014-03-30 22:13:42 Bilder, Gennes life (Inga kommentarer)

Igår var jag och mamma på besök i Kungsbacka hos familjen Björkman som har min fuxfärgade lilla diamant, ingen mindre än Martijn. Vi blir alltid lika varmt mottagna hos dem, av både människor och djur 😉

Tillsammans med Frida så tog vi en uteritt med Martijn och hennes b-ponny Harry. Åh vad kul det var att sitta upp på min lilla plutt-ponny igen efter så lång tid! Han är ju för charmig alltså. Det blev en jättemysig tur i och med att solen strålade och det kändes som svensk sommar faktiskt.  Skönt nog (inte för att jag hade trott något annat men ändå) så kändes Tino precis som vanligt. Eftersom att jag känner honom så väl så passade vi på att låta honom få utlopp på lite extra vårenergi, och jag släppte honom på några sträckor där han satte fullt ös med enkel svenska. Det var nyttigt för honom att få sätta in högsta växel. Mamsen och fru Björkman tog sig en promenad och mötte oss där det blev lite bilder klickade under turen.

Ni får förresten kika in på Fridas blogg, www.fridabjorkman.horseworld.se.

DSC_0014 DSC_0021 DSC_0025 DSC_0028Någon fick utlopp av sin lite överflödiga energi i alla fall, haha. Martijn-normal faktiskt…

DSC_0044 DSC_0048 DSC_0063 DSC_0076 DSC_0079 DSC_0087 DSC_0098

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se