Sängmode activated

2014-03-31 22:27:55 Allmänt (Inga kommentarer)

Tappar krigare är numera sängliggandes typ döendes. Nej men, jag har fått en smäll av sjuka som jag stött på tidigare också. Det svullnar upp i öronen/örat i det här fallet, blir rött och irriterat med en go smärta i det hela också. Inte nog med det så brukar det gå ut som en förskylning, så igår natt hade jag ett helvete. Halsen började göra ont som tusan, hela min vänstra sida (dvs öra, käke, kind, ja allt) bara ömmar när jag nuddar minsta lilla eller gör ett för häftigt smile i ansiktet. Smärta gick också ner i min överarm på samma sida som jag har det ”ör-onda” i, det känns fan inte normalt. Jag hoppas att det beror på att jag ändå låg ganska länge på den armen när jag såg på film igår, men jag varierade ändå mitt säng-moode så det känns lite knepigt. Vid 4 imorse kunde jag slappna av lite och kom i sömn någon gång efter det, kul.

Inte nog med det så har jag huvudvärk till högsta grad och hungrig som tusan. Men varken kan eller orkar laga mat. Blää, jävla pissdag. Jo en sak till när jag ändå är igång, jag sitter i världens beslutsångest över ett stort steg i livet som jag egentligen måste besluta mig för fortfort. Skitdag helt enkelt, nu fortsätter filmmaraton 🙂

IMG_1116
Här om dagen var jag strålande pigg i alla fall…

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se