Victoria’s Secret

2014-04-01 16:11:56 Bilder, Resor (4 kommentarer)

Älskar väl alla… och inte nog med det, när vi var i Orlando så hade dem en fet outlet på en av shoppingcentrumen. Här hittade jag en del saker som jag plockade åt mig och ja, vi shoppade ganska härligt både jag och mamma. Att vi sen i Miami skulle hitta ytterligare oemotståndliga grejer på just VS var ju inte inräknat i plånboken, men vad tusan. Love it 😀

IMG_4302 IMG_4303 IMG_4304 IMG_4313 IMG_4314IMG_4323

4 kommentarer till “Victoria’s Secret”

 • Mikaela april 2nd, 2014 14:29

  Vi skall bland annat dit om ett par veckor, tänkte höra vad man kan räkna med ungefär för pris på bh och trosor? Även bikinisar om du vet det. Även om det självklart kan variera 🙂

 • Sofia april 2nd, 2014 14:48

  Alltså, jag minns knappt vad vi betalade, det var lite olika från butik till butik också. Men tror de kan vart typ 200-400 kr för en BH och kanske 3 trosor för 150-250 svenska eller nåt sånt… Men kan säga att jäklar vad värt det är, jag går inte runt i något annat än mina VS saker numera. BH:arna är to die for, sååå sköna!

 • Mikaela april 2nd, 2014 19:09

  Vad roligt att du säger det! Jag köpte två bh-ar i London och bor officiellt i dom. Båda köpta till ordinarie pris på typ 600 – 700 styck så det lät ju som bra priser. Hoppas fet finns något till bra pris på outleten. Känner att två stycken inte räcker 😉 jag tror inte människor som aldrig haft en bh från vs vet vad de går miste om och vilken grym skillnad det är. Så sköna, så bra stöd och dessutom får i alla fall jag en snygg hylla på köpet 😉

 • Sofia april 2nd, 2014 19:26

  Haha, jag håller med dig till 110%! PERFEKTA är dem. Jag ångrar djupt att jag inte la ut några extra hundralappar i USA för just fler BH:ar, haha!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se