Candybilder

2016-03-02 13:53:22 Bildminnen (Inga kommentarer)

Bläddrade igenom en hel skiva av gamla bilder tidigare idag, både för att visa min turk, men också för min egna del. Kom över ett gäng snöfyllda och härliga bilder på Candy. Tänk att det är ungefär 10 år sedan vi lekte runt i snön. Dedär ponnytiderna slår faktiskt allt. En tid som man ska ta tillvara på och som aldrig kommer tillbaka igen.

sofia-och-cady-245sofia-och-cady-258sofia-och-cady-179 sofia-och-cady-193 sofia-och-cady-195 sofia-och-cady-217 sofia-och-cady-218 sofia-och-cady-225

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se