Candybilder

2016-03-02 13:53:22 Bildminnen (Inga kommentarer)

Bläddrade igenom en hel skiva av gamla bilder tidigare idag, både för att visa min turk, men också för min egna del. Kom över ett gäng snöfyllda och härliga bilder på Candy. Tänk att det är ungefär 10 år sedan vi lekte runt i snön. Dedär ponnytiderna slår faktiskt allt. En tid som man ska ta tillvara på och som aldrig kommer tillbaka igen.

sofia-och-cady-245sofia-och-cady-258sofia-och-cady-179 sofia-och-cady-193 sofia-och-cady-195 sofia-och-cady-217 sofia-och-cady-218 sofia-och-cady-225

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se