Tvättning under sunshine

2014-04-18 12:18:41 Sunshine Tour (Inga kommentarer)

Under mina veckor i Sunshine Tour när jag var där var det tvättning av hästar i princip varje dag. Trots ganska dåligt väder var ändå en hel del fuktighet som gjorde en hel del svett på hästarna och dessutom höll sig inte vår enda skimmel vit utan snarare gned sig lite extra i skiten som han kom åt. Alla andra tvättade också hästar för fulla muggar och man köade ibland för att komma åt en spolspilta.

En del hästar var inte alls bekväma med att gå in i dessa utan vägrade grovt. På bilderna över är det mina två där nyfunna svenska vänner som jobbar med en unghingst som i början inte alls var jätteglad över att behöva bli spolad. En vardag nere på tävlingarna som pågår i flera veckan alltså, i Vejer de la Frontera.

DSC_0430 DSC_0432 DSC_0436 DSC_0438 DSC_0441 DSC_0444 DSC_0445 DSC_0448 DSC_0449 DSC_0451 DSC_0452 DSC_0454

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se