Cut Cut Cut

2014-04-27 12:09:44 Alanya (1 kommentar)

Efter lite övertalande av både mig själv och av andra så har jag tagit tag i mitt hår bokstavligt talat och klippt av det totalt. Jag hade nästan panik i salongen när jag hörde mina egna ord ”klipp rejält, allt dött ska bort”, och han klippte… Nu sitter jag med typ halva min normala längd kortare och en del uppklippt, men det känns faktiskt bra! Jag har väldigt tjockt hår vilket blir sjukt jobbigt när det är varmt ute, framförallt om det är långt också, så det är ju ett plus. Jag har alltså gått och skaffat en frisyr för en gångs skull, det var väl på tiden haha 😉

Jag har absolut inga bra bilder som gör håret rättvist, men jag lovar att visa er senare idag om internet samarbetar!

IMG_2695IMG_2702

1 kommentar till “Cut Cut Cut”

  • Mikaela april 27th, 2014 17:03

    Galet bra val sofia! Det passar dig jättebra. Supersnyggt! 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se