Cut Cut Cut

2014-04-27 12:09:44 Alanya (1 kommentar)

Efter lite övertalande av både mig själv och av andra så har jag tagit tag i mitt hår bokstavligt talat och klippt av det totalt. Jag hade nästan panik i salongen när jag hörde mina egna ord ”klipp rejält, allt dött ska bort”, och han klippte… Nu sitter jag med typ halva min normala längd kortare och en del uppklippt, men det känns faktiskt bra! Jag har väldigt tjockt hår vilket blir sjukt jobbigt när det är varmt ute, framförallt om det är långt också, så det är ju ett plus. Jag har alltså gått och skaffat en frisyr för en gångs skull, det var väl på tiden haha 😉

Jag har absolut inga bra bilder som gör håret rättvist, men jag lovar att visa er senare idag om internet samarbetar!

IMG_2695IMG_2702

1 kommentar till “Cut Cut Cut”

  • Mikaela april 27th, 2014 17:03

    Galet bra val sofia! Det passar dig jättebra. Supersnyggt! 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se