Det händer så mycket

2014-04-30 22:41:42 Allmänt (Inga kommentarer)

… Men ändå så lite. Imorgon är det första maj vilket betyder jobb jobb jobb. Jag har mycket att göra men äntligen drar de igång mer än innan. Latsidan har varit påslagen på lägenhetsletandet eftersom det är så svårt att hitta, men senast idag tittade vi på en och har fler att kika på så vi får väl se.

Hittade en sköldpadda i en park idag med några vänner förresten, how cute ya?

20140430-234050.jpg

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se