Det händer så mycket

2014-04-30 22:41:42 Allmänt (Inga kommentarer)

… Men ändå så lite. Imorgon är det första maj vilket betyder jobb jobb jobb. Jag har mycket att göra men äntligen drar de igång mer än innan. Latsidan har varit påslagen på lägenhetsletandet eftersom det är så svårt att hitta, men senast idag tittade vi på en och har fler att kika på så vi får väl se.

Hittade en sköldpadda i en park idag med några vänner förresten, how cute ya?

20140430-234050.jpg

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se