Nu startar vi om

2014-05-28 11:28:33 Alanya (Inga kommentarer)

Merhaba från ett vidrigt varmt Turkiet och Alanya! Som ingen kan ha missat så har jag släppt allt som heter blogg, men av några anledningar så tänkte jag göra ett försök att starta upp den som vanligt igen och dela med mig av min vardag och mina tankar.  Den största anledningen är framförallt att mina vänner som jag inte har här nere i Alanya ska få ha ett öga på mig och veta vad som händer. De senaste veckorna har så många både vänner och läsare hört av sig och givit mig stränga order att faktiskt blogga igen så det är värt att göra ett försök. Jag trodde inte att någon brydde sig, men när jag fick höra det från så många så värmde det till och jag fick lusten att testa.

Trots att jag ”glömts bort från blogg och hästvärlden” så har jag haft sjukt många läsare här nere i Alanya, det är riktigt roligt! En dag satt jag på Istanbul club vid några vänners bar, varav ett stort svenskt gäng rusar in, hoppar upp på baren och börjar dansa runt hela. En av tjejerna som passerar framför mig dyker ner med sin hand och frågar glatt ”Sofia Genne va?”. Jag sitter frågandes och ger ett ”aaa?” tillbaka. ”Kul, jag läser din blogg!” utropar tjejen och dansar vidare. Haha, så söta människor det finns va.

Det kom fram två goa tjejer på en annan klubb här om dagen och presenterade sig som läsare, jag fick en bild med dem som jag såklart måste lägga ut! Alltså tjejer förlåt, jag är så sjukt dåligt på namn… Men jag har för mig att det var något på S, på båda kanske till och med? Hur som haver, hoppas att eran semester håller sig super!

IMG_4139

Nåväl. Nu måste jag klä på mig och dra mig ner till stan för ett möte. Jag lovar er en senare uppdatering (läs lovar) där jag ska berätta hur statusen är just nu, vad jag gör och vad som händer hemma med Martijn. Kram sålänge!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se