Jobbrapport

2014-05-28 20:38:34 Alanya (1 kommentar)

De senaste veckorna har jag arbetat med både animation team, en del klubbar här i Alanya och lite andra saker runt om. Det är svårt att arbeta för bra löner eller förhållanden här nere och framförallt att få vita jobb, men det går. Jag ingår i Alanya partyteam bland annat och också animationteam vilket innebär en hel del olika delar av jobb, bland annat på hotell. Mitt team som för tillfället består av två vänner och en idiot har fyra hotell som vi jobbar på. Under dagarna arbetar vi med kidsclub, guestrelation, aktiviteter och biljettförsäljning. Vi har bland annat härliga dagsturer med båt, det vill säga ”båtturer”. Vi har också partybåtar som går vissa nätter och beachpartyn.

Guestrelation är jädrans trevligt faktiskt. Nog för att det är väldigt jobbigt att sitta ute i stekhet sol och försöka vara trevlig mot människor under morgon och middagstid när man troligtvis sovit max 4 timmar innan jobbet och varit vaken ungefär 20 timmar varje dag och natt, men kvällarna brukar rulla på lättare. Jag har faktiskt träffat en hel del goa människor som kommer från olika delar av Sverige, Norge och Danmark. ”De första gästerna är de man minns bäst”. Så är det nog, jag kommer nog alltid komma ihåg de första gängen som vi hade på ett av våra hotell som jag hängde med ganska mycket, sjukt härliga. Nästan alla som är här på studentresa nu kommer uppifrån Svea. Första veckan var alla från Skellefteå, nu är alla från Piteå och Luleå. Dessa dialekter alltså, jag skrattar lika mycket varje gång. Det värsta är ju att jag snappar upp alla dialekter jag hör överallt, hopplöst är det.

Folk kan inte längre sätta mig in på rätt län. Mitt språk är inte ens ren svenska, den är så sjukt blandat att det finns inte. Ibland löper den på med tio olika ord på norska och danska, därpå en lätt touch med engelska och turkiska också. Jag vet inte ens själv vad jag säger ibland ärligt talat haha, det har spårat på den delen.

På kvällarna säljer vi partyturer till gästerna på alla hotell. Då tar vi med dem med bussar till hamnen, till en specifik klubb varje kväll och sedan hem igen klockan 03 när allt stänger. Ibland hänger jag med ut och hjälper till ibland inte, varierar. Inte det populäraste så att säga, jag vill ju vara fri på nätterna. Men ibland så, typ när vi har goa gäng med!

Utöver allt som sker på hotellen så jobbar/har jag jobbat lite strött på klubbar. Jag har varit en hel del på Black Horse ”aka” Elci under en längre tid och ser dem som min andra familj. Jag får göra allt jag vill i princip, jag får slänga i mig personalmat, jag får sova på övervåningen om jag skulle vilja och de skulle alltid ställa upp för mig. Jag känner ju flera av killarna sen flera år tillbaka, och de flesta andra lärde jag känna i vintras när det byggdes om och jag hängde där varje dag. Annars är det Grabbarna Grus som gäller, vi är nyöppnade och kommer nog bli redigt populära i sommar när högsässongen drar igång. Hoppas att vi ses på något place! 😀

IMG_4085

1 kommentar till “Jobbrapport”

  • Sofi maj 28th, 2014 22:29

    Kul att du är tillbaka!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se