Grabbarna Grus

2014-05-28 23:25:04 Alanya, Bilder (1 kommentar)

För ungefär 1-2 veckor sedan öppnades dörrarna upp till Grabbarna Grus Alanya och vi hade ett grand opening party bland annat. Jag vet att det kommer bli sjukt stort och med mycket folk här i sommar. Tre våningar, en grym personal och ett härligt place som är placerat bra. Mitt emot Hollywood finns vi, över resturangen ”Bondo” och därav kallas vi även för ”Bondo R’n’B club”. Jag bjuder på lite bilder från den de gångna veckorna på just grappppparna 😀

IMG_3182 IMG_3185 IMG_3205 IMG_3904 IMG_4088 IMG_3922 IMG_4106 IMG_3912

1 kommentar till “Grabbarna Grus”

  • Stina maj 31st, 2014 17:30

    Kan vem som helst kalla sin bar ”Grabbarna grus” bara för att locka, framför allt, svenska gäster i utlandet eller är det något slags franchising?

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se