Vädret just nu

2014-05-31 19:28:28 Alanya (Inga kommentarer)

Nu börjar den där sommarvärmen att blossa upp, det märks av överallt. Torra varma asfaltsgator, sand, turister med mindre och mindre kläder och även de boende här börjat plocka av sig efter hand. Kvällarna bjuder fortfarande på en hel del svala stunder men också gånger då det fungerar att gå ut i barbent och kortärmat. Det är liksom perfekt nu ungefär. Otroligt vackert ute i parkerna än, grönskande och blommigt.

På dagarna når vi runt 30 skuggan än så länge, och det är ta mej tusan lagom. Mer behöver vi faktiskt inte… speciellt inte under jobbtimmarna då man svettas ihjäl av att hänga på ett instängt hotell i kläder, typ. Men jag ska inte klaga ändå, jag har valt att bo i värmen istället för kalla (men som jag hört just nu varma) Sverige.

IMG_3850

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se