Day off

2014-05-30 12:40:32 Alanya (Inga kommentarer)

Den bästa dagen på hela veckan idag vilket såklart är day off – dagen! Jag har orkat mig upp tidigt idag och ligger nu på vårt kära Miami beach med en vän för att försöka få lite färg. Varmt som tusan men ganska gott med fläkt idag som tur är. Det är så underbart att ladda upp batterierna i solen och vid poolen!

Fick ett nytt jobberbjudande igår som lät väldigt intressant, men jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till det. Ska tänka vidare lite på vad jag behöver och inte, haha. Jag har en del alternativ men orkar inte tänka, typ…

20140530-133736-49056989.jpg

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se