Åska och dunder

2014-06-30 20:11:21 Allmänt (Inga kommentarer)

Ja juste, jag äger ju en blogg också. Skämt åsido, jag har sovit så mycket och så gott som jag förtjänar natten till idag, och hela dagen har bara fått rulla iväg i sin egna takt mellan åska, regn och sol. För er som undrar över om jag kommer att lägga ut bilder från helgen på hemsidan så är det ett nej, men jag skickar provbilder efter beskrivning på mailen.

Klockan är så gott som redan kväll, ännu en dag mindre kvar innan jag ger mig av hemåt till varmare breddgrader igen. Jag gick igenom massvis med bilder från Alanya idag och får ju nostalgi redan på det som hände i våras runt April där och fram till nu. För att inte tala om vinterhalvåret… Både skit och en jäkla massa kul grejer. Men nu börjar det bli segt alltså, jag vill ha värme, fest och vänner. Tur att planet beger sig strax mot destination Gazipasa… 😀

IMG_2305
Saknar dock mitt långa hår… ska aldrig klippa mig igen.

 

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se