Rihanna & Shakira

2014-06-30 23:27:33 Allmänt (Inga kommentarer)

Under hela våren har ”I can’t remember to forget you” med Rihanna & Shakira spelats rikligt runt om i världen, och inte minst i min spellista. Självklart dyker parodier upp, och den här är bara så extremt bra, bästa någonsin skulle jag vilja påstå. I’m in love, både texten och rösterna. Rihannas röst som normalt sett är helt otroligt bra, hur bra är inte prodin!?

Den här låten betyder dessutom mycket för mig (eller ja, orginalet då) men vi har haft mycket kul med den här parodin under våren i Alanya. Ni som varit på många turistplace tidigare vet väl säkerligen hur mycket invånarna brukar ropa olika artistnamn till turister? ”Hey Lady Gaga, Jennifer Lopez, Rihanna” och så vidare. Vi slipper för det mesta höra det nu för tiden i och med att alla vet att vi bor där, men ibland kommer det än, och då bara vi skrattar och tycker att dem är såna idioter. För att driva och spinna vidare lite på det hela så tänkte vi byta roller, så vi tog tag i detta med hjälp av Rihanna & Shakira, jag som Rihanna & Henna som Shakira – och gick under en period när man inte hade mycket annat för sig under lågsässongen all in på detta. Var eviga kväll satt vi och kladdade med pennorna i väntan på att klockan tickade och våra drinkar gick ner. Härliga tider, haha. Killarna förstod först inte vinken, men ganska snart förstod de att det var ett sett att få dem lite provocerade i och med att dem känner oss mycket väl (alltså, vid ställen där vi hänger) och vi skulle leka lite med deras turist-lockande. Det dog ut lite sen när sommaren närmade sig, haha…

Hur som helst, lyssna på den här parodin, jag skrattar och njuter lika mycket varje gång! ”Ohh Rihanna, I think I lost ya”. ”Ooh Shakiira, I can not hear yaa”, haha. Ni vill inte veta hur många snaps som cirkulerat med detta…

IMG_1622 IMG_1958

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se