Respekt för vår sport

2014-12-15 16:34:44 Allmänt, Filmer (2 kommentarer)

Det finns en anledning till att folk bojkottar ridsporten på grund av rädsla, och det finns också en anledning varför vi hästmänniskor är så envisa och hårda som vi faktiskt är. Dessa filmer visar att ge stor respekt för vår sport.

2 kommentarer till “Respekt för vår sport”

  • Neapocalypse - klickerträning och unghäst ・゚♥ ✞ december 17th, 2014 17:53

    Vet inte riktigt hur jag känner när jag ser dom här videorna.. Nästan inget av det som finns i filmerna känns som ”mig”. Känns nästan som att man är lite utanför när man inte följer den ”traditionella” hästskötseln. :/

  • Sofia december 17th, 2014 18:07

    Hur menar du då då? Alla vi hästmänniskor är väl lika i grund o botten bara olika inriktningar o tänk =)

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se