Sommarfeelings ❤

2016-03-17 16:09:10 Bildminnen (Inga kommentarer)

Alltså, huuur mycket kan man ens få längta tills sol och värme, med andra ord sommar? Jag som visserligen hade runt 20 grader fram tills julafton borde väl inte klaga, men att man saknar det är väl aldrig fel att säga. Att dessutom få tillbringa sommar och fyrbenta vänner tillsammans är inte heller det fel. Se vilka underbara bilder jag hittade på mig och Mahjong från en början av sommar, eller om det nu var sensommar, nere i Kungsbacka under min skoltid. Fotografen är en av mina duktiga dåvarande klasskompisar, Lovisa.
DSC_0334DSC_0304 DSC_0311 DSC_0313 DSC_0323DSC_0348DSC_0352 DSC_0353DSC_0406

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se