Bayrami

2014-07-29 11:54:08 Allmänt (3 kommentarer)

Läget där hemma i öknen? Jag har fått rapporter om att ni har haft tropiskt klimat och högvärme, härligt! Som jag har hela sommaren… 😉

Här nere firas ”bayramlar”, det vill säga bajram som säkert många av et känner till. Säkerligen har ni utländska vänner i Sverige som firar förfullt. Igår var ju första firandedagen vilket märktes av så in i bomben – halva Alanya har blivit nerstormat av turkar från olika städer och klubbarna var totalt fulla igår. Ikväll lär det inte vara mindre!

20140729-125354-46434147.jpg

3 kommentarer till “Bayrami”

 • elin juli 29th, 2014 18:19

  Vad firar man när man firar bajram? Hehe.
  Känner du många turkiska tjejer? Eller är det mest killar? Här i Sverige är vi ju vänner trots olika kön, lite nyfiken på hur dom ser det i Turkiet? Känns som de mest hänger med skandinaviska tjejer? 🙂

 • Aa juli 30th, 2014 18:40

  Hej! Funderar på att åka ner till Alanya den 19 augusti för en veckas sol och fest. Men vi är fundersamma på om det är bra ös där då speciellt på ex the Doors? Vet ju nämligen att det är skolstart dem veckan så vore synd om Skandinavierna har dragit… Skulle vara väldigt tacksam för svar 🙂

 • Sofia augusti 10th, 2014 15:07

  Hej! Det är högsässong o The doors är proppfullt sässongen ut 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se