Värmebölja på G

2014-08-12 18:07:17 Alanya (3 kommentarer)

Som om vi inte har det varmt nog redan så så vi de närmsta dagarna få in ännu mer värme. Nog för att jag inte gillar kyla och ska absolut inte klaga egentligen meeeen runt 40 grader är tusan väl mycket.

Det jobbigaste är egentligen nätterna med sina 30 grader. Man svettas ju bara man går ut i rummet som saknar AC, tänk er då att det är ännu varmare ute. Vissa kläder är uteslutet och färgerna får man också tänka till på, så mycket som svetten rinner. Snygg är man tills man kommer utanför dörren, haha.

IMG_8198-1.PNG

3 kommentarer till “Värmebölja på G”

  • Annica W augusti 13th, 2014 00:16

    Wohoo, gött! Ja kommer till Turkiet den 17e!!! Gött o slippa regn o skit här i götet 😉 kraam

  • Sofia augusti 13th, 2014 15:23

    Välkommen, här är det enbart svett som rinner, hahaha 😉

  • Sanna augusti 13th, 2014 12:23

    Ser rätt okej ut ju 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se