Skepp ohoj kapten

2014-08-18 19:03:38 Allmänt (10 kommentarer)

Båtturer har blivit ett sant yrke här nere för mig och min fruga. En gång i veckan sitter fint har vi kommit fram till nu och visst följer vi det. I fredags körde vi nämligen än en gång en båttur inom loppet av två veckor med två svenska vänner. Vi har så jäkla kul på båten i och med att vi känner ägare och personal och får gå loss hur mycket vi vill. Musiken kör vi nästan alltid via min spotifylista tack gode gud, så den är prima. Våra fina dansshower har dessutom slått igenom stort (haha) framförallt på svenska gäng som åker, så ja… Underhållande och underhållna blir vi, inte syssellösa så att säga. Komiska är att alla ligger däckade och döda ungefär 1h utslagna efter nattens bravader, men sedan tar det liv.

Något av det absolut bästa är att simma in i grottorna. Båten stannar under turen på flera ställen för ”badpaus”, och alltid vid ett specifikt ställe där man kan simma in (även med hjälp av smarta flytgrejer) till stranden och då också in i välkända grottor. Detta är alltid lika spännande – framförallt när man ska få tag på en speciell lera som går att ”kleta in sig i” för att få huden superlen och äldre skall tydligen ”se några år yngre ut” med detta. Ballt är det!

Nästa vecka kör vi igen! Hojta till mig om ni är här och vill hänga på oss, alltid roligt med nya ansikten 😀
Det är alltså en dagstur (10.00-15.30-16) och morgonmacka + buffé ingår, jag löser bra priser! Alla dagar i veckan går den.

IMG_8411.JPG

IMG_8375-0.JPG

IMG_8394.JPG

10 kommentarer till “Skepp ohoj kapten”

 • Linn augusti 20th, 2014 01:53

  kom just hem från bland de bästa veckorna i mitt liv – förstår nu varför du fastnat för alanya.

 • Sofia augusti 26th, 2014 10:59

  Jadu, Alanya är speciellt!!

 • Josefine L. augusti 20th, 2014 14:57

  Kommer den 11/9 😉

 • Linnéa augusti 20th, 2014 17:47

  Måste säga att din blogg är så himla kul och läsa. Den är intressant!
  Hur kan en dag se ut för dig när du jobbar?
  Och hur fick du jobbet? Är riktigt avundsjuk på dig

 • Sofia augusti 26th, 2014 10:58

  Hej, tack vad gulligt av dig! Trots min dåliga fantasi och uppdatering.. 😀 jag jobbar faktiskt inte just nu. Gjorde innan på hotell/bar och får jobb lätt vis kontakter. Dock är det ga ovärt att jobbs här nere..

 • Elli augusti 24th, 2014 16:31

  Hej, Vart hittar du dina biljetter till Alanya?, tänkte om du visste någon bra sida som är bra med bra priser 🙂

 • Sofia augusti 26th, 2014 10:57

  Hej! Flygbiljetter? Skyscanner är ju super om du inte letar ”ToR” biljetter, ansnrs är de vanliga resebolagen ett bra kort för att få hemresa också. Turkietresor, ving, fritidsresor, sistaminuten, destination osv. Kram

 • Rebecca augusti 26th, 2014 05:41

  Hej, undrar också lite om biljetterna? Vart kan man få tag på dem? Åker ner i dag (:

 • Sofia augusti 26th, 2014 10:55

  Hej! Bara kontakta mig via fb (Sofia Genne) så kan jag ge dig info!

 • Emma augusti 30th, 2014 08:41

  Vad heter den båten? Är ganska säker på att jag åkte med den när jag va i alanya för två år sedan 😉 ääälskar stället. Vill tillbaka!!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se