Häng på oss imorgon!

2014-08-27 16:57:37 Alanya (3 kommentarer)

Imorgon torsdag planeras det båttur – om någon läsare vill joina kontakta mig på FB! Passar både familjer o ungdomar. Let’s be niggaaaah 😀

IMG_8278.JPG

3 kommentarer till “Häng på oss imorgon!”

 • Åsa augusti 27th, 2014 18:52

  Hej Sofia ☺️. Jag kommer ju snart ner igen och är liiiite sugen på en båttur kanske MEN är så jäkla rädd att jag blir sjösjuk

 • Julia Stuxberg augusti 27th, 2014 20:16

  Hej Sofia! läser din blogg lite då och då, och man får alltid såna härliga vibbar av att kolla på dina bilder! jag tänkte fråga, hur länge har du bott i alanya nu :)? har alanya några nackdelar? hur försörjer du dig :)?

  jag studerar på distans över dator och är så himla sugen på att komma till varmare breddgrader !

  MVH Julia Stuxberg

 • NICOLE VAATTOVAARA augusti 30th, 2014 18:34

  Härligt!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se