En bästis i Alanya

2014-08-30 19:10:15 Alanya (2 kommentarer)

Veckorna rullar på liksom dagarna och det senaste har jag fått träffa många gamla och saknade ansikten. Bland annat en av mina bästa vänner, oavsett hur långt ifrån vi är varandra, hur olika vägar vi gått, hur få gånger vi faktiskt träffats och hur långa perioder som kan gå utan att vi snackar så är det alltid likadant när vi träffas eller hörs av. Jag kan vara helt öppen för Ingrid och tänker inte ens efter när jag säger saker. Vi kan titta på varandra och förstå sammanhanget vad vi menar utan ord, vi kan snacka om svett på diverse ställen till att tipsa varandra om olika saker inom alla kategorier. Det är för mig äkta vänskap!

Tyvärr har vi inte hunnit umgås så mycket eftersom att I är här med hennes familj, men vi har allt fått klackarna i taket, rejäla bakfyllor och planerar en återförening så fort jag kommer hem.

IMG_8776.JPG

IMG_8727.JPG

IMG_8822.JPG Till och med hunnit ta en selfie med Justin Bieber… 😉

2 kommentarer till “En bästis i Alanya”

  • MalinKalin augusti 31st, 2014 20:27

    Härligt med såna vänner 🙂

  • Anonym september 3rd, 2014 08:12

    Loooove ❤️ har redan börjat planera vår reunion här i Sverige!!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se