Strandhäng

2014-09-22 15:52:21 Alanya (Inga kommentarer)

I skrivande stund ligger jag på östra sidans varma sandstrand, svettas och tar vara på sommarens sista strålar i min ensamhet. Tänk att det snart är dags för kallare dagar och en hel evighetsvinter. Tiden har rullat iväg bokstavligt talat, och nu kommer ett deprimerande halvår.

Igår var det ännu en något vild utekväll trots att vi skulle ta det lugnt. Det var i alla fall väldigt trevligt, jag fick lära känna några nya turkiska brudar (vilket kan vara svårt då många hatar skandinavier) men ack så härliga dessa var. Vi blev även bjudna till att komma och besöka en vän i Istanbul, sjukt kul att få rundvisning av en turk i självaste Istanbul så det får vi spåna mer på.

Nåväl, här är min utsikt just nu. Inte helt fel va?

IMG_0157.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se