Torr torka

2014-09-27 15:54:22 Alanya, Allmänt (2 kommentarer)

Vilken idétorka jag har, jag gör ju liksom samma saker varje dag ungefär så känns inte som någon större höjdare att blogga speciellt mycket om mina dagar. Sover numera nästan hela dagarna, äter frukost på eftermiddagen/kvällen  och sedan går ut och äter popcorn hela nätterna och tittar på de få turister som lever ut. Säsongsslut kan man nog kalla det, beachklubbarna börjar stänga och även tre barer i hamnen har slått igen sitt. Vi boende som överlevt den hårda säsongen har kommit in i någorlunda bättre rutiner dock och tar bara all-in kvällar mestadels fredagar och lördagar numera. Kroppen mår ganska mycket bättre att göra det än att köra 6 dagar i veckan, haha. Jag har fortfarande ångest över om jag borde försöka dra hem nu eller inte ändå, suck.

Igår var det fredag och eftersom att jag var taggad och tidigt igång igår för ovanlighetens skull så fick det bli lite mer sminkning. Jag kan om jag vill, ibland. Det var karaoke och lite barrundor under gårdagens natt.

gfg

2 kommentarer till “Torr torka”

  • Saron oktober 2nd, 2014 10:48

    Hej Sofia! Jag ser att dins senaste blogginlägg inte fått några kommentarer, så jag sticker in med en. Jag har följt dig alltid, är inne nästintill varje dag, och nu då när det helt plötsligt är uppdaterat efter alla mina besvikelser efter att jag klickat in, jag blev såå glad haha! Du är en inspirerande människa ut i tårna! Man behöver inte ha ett 7-4 jobb hemma i Svealand för att livet ska fungera, det har du bevisat! Jag saknar dina inlägg, hoppas dom går varma när du kommit hem. Kramar !!

  • Sofia oktober 16th, 2014 20:16

    Hej!!! Tack så jättemycket för din kommentar, den värmde! Kul att du håller kvar dig på bloggen trots varierande uppdatering! Kram

Skriv en kommentar



Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]



Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se