From today & back in time

2016-11-09 18:43:26 Bildminnen (Inga kommentarer)

Oj, idag har allt gått i ett! Även om schemat egentligen inte bestod av speciellt mycket, så är ändå hela dagen borta och mörkret har kommit smygandes på. När jag körde hem för några minuter sedan från stan så möttes jag av två stora brandbilar, men hade då redan blivit förvarnad av mina mamma som via sociala nätverk hört att det varit en viltolycka i området (tänk vad sociala medier är bra många gånger). En stackars älg hade tydligen blivit påkörd. Jag såg bilen när vi passerade, den stod fint intill vägkanten och hade en krossad framruta, inte så mycket mer. Någon älg såg jag inte till, men jag får lite ont i magen av att tänka på att den kanske sprungit iväg med fruktansvärda smärtor. Kanske behöver den till och med tas bort? Jag hoppas innerligt att de som var på plats gjorde den insatsen som bör göras när ett djur blir påkört och sedan lämnar platsen. Den har nog inte tagit sig så långt… Men jag förstår också att det är extremt svårt när det är mörkt, tyvärr. Usch, världen är inte lätt alltid.

Jag rotade igenom mina arkiv tidigare idag på tal om något helt annat. Fann några ur-söta bilder på en mini-Sofia och en normal-Mahjong. Hur gammal kan jag varit här? 13-14? Nybörjare har vi alla varit… Enormt generös och duktig var jag i alla fall på att ge en häst som inte förstod alla gånger hur halsen skulle posera, haha. Söta Mahjong ❤

DSC_0345 DSC_0346
DSC_0348
DSC_0350

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se