Tips och knep på banan

2014-10-21 21:16:47 Allmänt, Frågor (3 kommentarer)

Som vi nog alla ryttare vet så finns det en miljard små knep eller saker som är värda att tänka på inne på banan för att plocka extra poäng hos dressyrdomaren. Under mina år på banan och för tränare har jag fått möjligheten att utveckla detta och lära mig vad domaren kan titta lite extra på, vart man kan plocka högre poäng bara genom att tänka extra vid något moment eller vart man kan fuska på bästa sätt. Är det någonting som ni funderar över, har jobbigt/svårt över på banan eller skulle vilja ha idéer kring?

Vi kan köra som en slags frågestund rörande ”tops och knep på banan”.
Fråga mig så drar jag upp så goda svar som jag kan och kommer ihåg från banans alla tider 🙂

T333

3 kommentarer till “Tips och knep på banan”

 • Maja oktober 22nd, 2014 16:40

  Säg tre saker som gör att ens ritt blir extra bra 🙂

 • Madde oktober 23rd, 2014 03:14

  har du något tips på hur man får sin häst mer avslappnad på inne på banan?

 • Ellen oktober 23rd, 2014 22:34

  Jag spänner mig, kollar mer på hästen än på vart jag ska och är allmänt obekväm på banan…
  Men! På framridningen däremot där kan alla moment gå som en dans, känslan vara bättre än någonsin
  och jag och min häst är verkligen i ett. Hjälp mig, hur ska jag komma ur detta? Jag blir så besviken på mig själv!
  Vad är dina bästa knep för att behålla fokus? 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se