Ny dag nya möjligheter

2014-10-31 09:27:49 Oliva Nova Tour (2 kommentarer)

Godmorgon på er från ett redan ca 20 graders varmt Oliva! Idag väntas vi få det väldigt varmt likaså framåt nästa vecka. Som om vi inte redan har det tillräckligt, det är härlig sommar här. Dock blir det jobbigt i längden när man stressar runt och jobbar, svetten bara rinner… Men alla gånger hellre detta än minusgrader, helt klart!

Igår blev vår femåring placerad som nummer 7, tävlingen gick på stora gräsbanan och hon var nolla o så fin! Dagen innan blev hon 11:a så det går framåt.

Nu på förmiddagen har vi det lite lugnt, i skrivandes stund sitter jag och Eva i lorryn och ser på lite film samt äter frukost. Enormt skönt att ha tid till det, både att äta frukost lugnt och att känna ”no stress”. Stallet gjorde jag ju klart tidigare, men vi ska snart ta oss ut och rida var sin häst. Jag ska ta ner vår lilla bestämda femåriga dam till beachen – om jag kommer dit, haha. Hon är lite speciell… Men vi får väl försöka haka på någon 😉

I eftermiddag har vi fyra hästar till start, varav två i de stora klasserna. Hoppas på att allt går vår väg!

IMG_1890.JPG

2 kommentarer till “Ny dag nya möjligheter”

  • Felicia - Horseways.se oktober 31st, 2014 10:52

    Som sagt, heller så varmt än minusgrader! Klockan är strax elva här hemma i Sverige nu och på termometerna står det 1,3 grader – dödskallt! Hatar kyla haha…

  • Sofia oktober 31st, 2014 11:48

    Åh fy i helvete!!! Var nyss nere på stranden med en häst och svettasdes som tusan, men tusan vad värt det jämfört med det där.. Usch tack för uppdatering på vädret!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se