Slutspurt på Oliva Nova Tour

2014-11-08 13:14:42 Oliva Nova Tour (Inga kommentarer)

Näst sista morgonen och förmiddagen snart avklarad på framridningen, hur sjukt känns inte det? Att redan två veckor med tävlingar runnit förbi..

Vi har haft tre hästar till start redan innan klockan ett och alla dessa var felfria! Vår sista stjärna ut värmer just nu, lagom till att lite regn börjar kännas av i luften. Tänk att vara tidiga med alla starter så här tidigt, det betyder en lugn eftermiddag med bara en häst att motinoera och stallet att göras. Kanske förbereda lite packning inför imorgon. Vi börjar nämligen färden hem inorgon/natten till måndagen runt 03-tiden liksom de flesta andra också väljer att göra.

Eva och vår stora bjässe som var först ut tidigt imorse.

IMG_2122-0.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se