What a day

2014-11-08 16:34:44 Oliva Nova Tour (Inga kommentarer)

Alla hästar gick nolla idag och jag har varit full av work-energi och fixat allt väldigt smidigt och snabbt idag, till och med lite extra knoppar än normala fall. Trots fullt upp med mycket annat göra. Snacka om att ha kommit över trötthetsstapeln och kommit in i de snabba tävlingsrutinerna igen! Det gäller ju att kunna ligga i och fixa en häst på bara några minuter med snabba starter. Vi hade alltså 4 starter inom 4 timmar – en groom. Håll i hatten liksom.

Glad ryttare, glad room och nöjda hästar. Nu blir det en sväng bort modt banorna för att kika lite och njuta av den lediga stunden.

IMG_2100.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se