Last day in Oliva

2014-11-09 20:35:07 Oliva Nova Tour (Inga kommentarer)

Då var vi där, den sista tävlingsdagen är över och inatt ger vi oss iväg med sikte hemåt. Det känns tråkigt att ha packat ner alla boxgardiner, kört ut fodertunnor, packat tävlingsskåpet och börjat plocka i lastbilen samtidigt som det såklart ska bli skönt att komma hem.

Men visst kommer jag ju att totalsakna värmen… Vill inteeee ha kyla och vinter, fyser ju redan nu med 18 grader…

IMG_2124.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se