Tonfisksallad

2014-11-09 14:55:20 Allmänt, Oliva Nova Tour (Inga kommentarer)

Ni kanske minns att jag lade upp ett inlägg innan vi åkte ner mot Spanien där jag berättade hur många miljoner burkar tonfisk som shoppades in? Jag var ju relativt tveksam till att äta tonfisksallad i två veckor till både frukost, middag och kvällsmat men tro tusan att det faktiskt har fungerat. Jag har nog underskattat detta med tonfisk, det är jädrans gott faktiskt.

Vi har då levt väldigt nyttigt på detta med tonfisksallad, men dessvärre blir det ju minst en pepsi per dag och annat småskit som choklad och så vidare, men det behöver man för att orka jobba hela dagarna och i det tempot som vi behöver här. Groomer vet 😉

IMG_1883.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se