En tom natt

2014-11-10 08:08:12 Oliva Nova Tour (Inga kommentarer)

Utan sömn väntade jag ut timmarna i natt och fodrade hästarna deras blötlagda specialhö vid 01:00. Redan vid 01:30 var vi lastade och klara med styrfärd norrut. Nu har vi kört i ca fem timmar och har ett kort break på en bensinmack för bensin och lite matpaus för pollisarna. Det har äntligen ljusnat och trots min sömn på ca 1 timma i lastbilssätet så är jag ganska pigg. Någon lär ju sova gott imorgon när vi kommer fram…

Se hur tolt stallet var när vi lämnade inatt! Alla har lämnat under hela dagen igår framförallt mellan klockan 18-02, lastbilarna bara drällde hit och dit och groomer samt hästar ööverallt. Tråkigt med ett slut men ändå skönt!

IMG_2144-0.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se