En tom natt

2014-11-10 08:08:12 Oliva Nova Tour (Inga kommentarer)

Utan sömn väntade jag ut timmarna i natt och fodrade hästarna deras blötlagda specialhö vid 01:00. Redan vid 01:30 var vi lastade och klara med styrfärd norrut. Nu har vi kört i ca fem timmar och har ett kort break på en bensinmack för bensin och lite matpaus för pollisarna. Det har äntligen ljusnat och trots min sömn på ca 1 timma i lastbilssätet så är jag ganska pigg. Någon lär ju sova gott imorgon när vi kommer fram…

Se hur tolt stallet var när vi lämnade inatt! Alla har lämnat under hela dagen igår framförallt mellan klockan 18-02, lastbilarna bara drällde hit och dit och groomer samt hästar ööverallt. Tråkigt med ett slut men ändå skönt!

IMG_2144-0.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se