Chaparone

2014-11-24 11:05:40 Bilder, Oliva Nova Tour (2 kommentarer)

Detta är vår fina femåring Chap. ”Vår”, ja juste, jag är ju inte där längre. Äh, hon kommer alltid att vara en del av mig/för mig också i och med att jag varit med i princip från början när hon kom till E. Jag red ju unghästarna och importerna väldigt mycket när de stod i Danmark 2013, och fick vara testpilot på diverse läskiga hinder och vattenmattor. Vi lärde henne faktiskt att hoppa stor vattenmatta under den perioden, duktiga lilla flickan kunde hon med till slut.

Förr krullade hon ihop sig och knäppte av i nacken vilket givetvis påverkade att hon inte såg hindren. Vi jobbade konstant med att bara rida henne med huvudet upp och resultatet har blivit nu något år senare att hon kan ridas i varierad form utan problem och hon är ärligt talat den som jag tycker bäst om att rida av alla hästar i stallet just nu. Mjuk, relativt känslig både på hjälper och i munnen, snäll och trevlig. Skulle hon inte kostat typ ”några” hundra tusen för mycket för mig så kanske hon hade fått komma hit, haha. Hon är en hoppkanon dessutom 😉

Här är några bilder från en av våra första dagar i Oliva Nova när Chap fick träningshoppa på Clear round banan.

DSC_0002 DSC_0004 DSC_0005 DSC_0007 DSC_0010 DSC_0011 DSC_0013 DSC_0014 DSC_0015 DSC_0019

2 kommentarer till “Chaparone”

  • erica björkander november 24th, 2014 12:52

    Fina bilder!

  • Sofia november 24th, 2014 21:16

    Tackar 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se