Vintermemories

2015-02-06 18:19:45 Bildminnen (1 kommentar)

Ni vet redan vad jag tycker om kyla, trots att jag älskar julen och faktiskt tycker att vintern är underbart vacker och kan vara ganska mysig, men att ha häst vid denna årstiden är ingen hit. Trots det måste jag faktiskt vissa små stunder såhär sittandes varm vid min dator klickandes i gamla mappar erkänna att fan, det hade allt sin charm vissa dagar också. Charmen överhuvudtaget var ju först och främst att ha sin egna ponny eller häst. Jag tror man tog det för givet när man väl hade det ärligt talat, jag kunde rida när jag ville, hur jag ville och bestämma allt själv. Då fanns det många tillfällen som man tvingade sig ut i stallet för att man ”måste” röra på hästen. Medans jag i nuvarande stund kan sitta och känna ”varför har jag ingen häst som jag kan åka till?”.

Då var det inte lika aktuellt med en bra stukturerad plan. Inte under vintertid i vartfall. Då försökte man att vara klar i stallet snabbt och få kommit sig in i värmen igen. Men efter att ha jobbat med så många tävlingsryttare och hög nivå så har jag fått en helt annan syn på det. Jag skulle vilja ha några hästar och ha en stabil plan över hur de ska gå och trimmas på bästa sätt. Det är ett jobb, ett kul jobb. Samtidigt så känner jag mig själv och vet nog att jag hade tröttnat ganska snabbt att åka varje dag till stallet i kylan, det är ju så äckligt kallt.

Anyway, se hur vacker han är, den där guldponnyn som jag hade så mycket roligt med! Världens bästa (och väl förberedd för en kall fotodag med sin dotter) pappa med här också ❤

DSC_0001 DSC_0007 DSC_0017 DSC_0035
DSC_0080

1 kommentar till “Vintermemories”

  • MalinKalin februari 6th, 2015 22:06

    Ja det gäller att klä på sig ordentligt 😛

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se