Tåget mot Stockholm

2014-11-28 06:26:08 Allmänt (Inga kommentarer)

Godmorgon alla söta som mindre söta läsare! Utan att ha hunnit varken fixa mig till människa eller att ha hunnit äta frukost sitter jag på tåget vilket jag gjort sen 05:30. Det ska bli spännande att se hur jag kommer att överleva hela denna dag som är fullsmockad med olika saker, framförallt efter enbart 2,5 timmars sömn inatt. Typiskt mig alltså!

Glöm inte att ni kan träffa mig i Horsespots monter idag klockan 17.30! Där kommer jag att svara på alla era frågor kring grooming. Hur är det egentligen att resa land och rike med hästar? Hur går man tillväga för att bli en bra groom? Yes, just ask me what you want! Även om ni inte har några frågor hade det varit så kul att se ansiktena bakom mina läsare så kom gärna förbi ändå och säg hej!

IMG_1425.PNG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se