På plats på Friends

2014-11-28 13:04:57 Allmänt (Inga kommentarer)

Jag lyckades! Hann med tåget imorse med 1 minut och har hälsat på Horsespot-gänget, tittat på dressyr med ponnysanning-Joanna och nu hänger vi på ett matplace över mässan. Härligt att vara här!
IMG_3107.JPG

IMG_3108.JPG

IMG_3109.JPG

IMG_3111.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se