Lost in Stockholm

2014-11-29 10:08:36 Allmänt (Inga kommentarer)

Efter att ha blivit förlorade bland stans alla pendeltåg och ”det där underground du vet” som jag kallar det för (tunnelbana påpekar Ingrid) så har vi äntligen en timma sena nu på morgonen hittat från hotellet till centralen och pendeln som går till Friends arena. Igår virrade vi runt i Stockholm hur länge som helst och blev ungefär 2 timmar sena till middagen med Horsespot. Vi hittade inte ens varandra på centralen först, alltså hur losta? Dessutom åkte vi till fel stationer hit och dit och det gick så långt att Ingrid dessutom började inbilla sig att ”det åker bilar” i tunnelbanorna… Ja ni hör ju själva, vi två tillsammans är inte helsmart.

Det var en jättetrevlig (!) middag och kortare utgång med Horsespot-gänget igår, jag tror alla tyckte detsamma. Dessutom fick jag träffa två väldigt saknade Alanya-vänner, min älskade partner in crime My som lämnade mig i Maj efter en lång dramatisk vår tillsammans och en go turkkompis. Nostalgi!

Bjuder på ett gäng bilder från gårdagen från HS-middagen, mig & My, ett vackert Sthlm samt min och Ingrids hotellrum.

IMG_3125-0.JPG

IMG_3124-0.JPG

IMG_3130-0.JPG

IMG_3123.JPG

IMG_3136.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se