Tack Stockholm

2014-11-30 10:04:24 Allmänt (Inga kommentarer)

Söndag morgon och Sweden Horse Show är över för min del. Jag tänkte ge er en utvärdering när jag kommit hem till mitt stabila datorbord. Det har i alla fall kort sagt varit intensiva och snabba dagar men väldigt trevligt att träffa alla människor som man aldrig ser i vanliga fall!

Jag och Ingrid kom hem vid 02 igår natt och är redan oå väg till stallet. Jag ska ju få äran att rida den nya röda, kul! På tal om rött så fick jag faktiskt med mig något rött från mässan igår, jag visar er det senare. Här är lite goa selfisar från oss HS:are igår!

IMG_3219.JPG

IMG_3210.JPG

IMG_3208.JPG

IMG_3206.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se