Crossar & hästar

2014-12-04 13:30:51 Filmer (Inga kommentarer)

En av de allra bästa showerna i Stockholm var ju helt klart denna från Garde Republicaine som körde totalt loss med sina både hästar och crossar. För er som inte kunde vara på plats och se detta – titta! Detta är bara en liten del av alla helt otroliga saker de gjorde. Tänk hur vältajmade och matchade de måste hålla sig för att det inte ska uppstå några olyckor. Jag satt och höll på att dö av nervositet när de skulle sicksacka mellan varandra eller snuddade varandras armar när de red och körde bredvid varandra så tight. I slutet av filmen kommer ett av de omtalade hoppen med crossarna över hästarna. Hoppas att vi får se dessa även i Göteborg, för det var det mest spännande av allt haha! Impad!!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se