Stämning

2014-12-06 17:50:59 Filmer (1 kommentar)

Det här är ändå helt sinnessjukt, vilken skillnad på stämning i Skandinavium under GHS-dagarna och på Friends under SIHS-dagarna. Filmen ni ser här under är filmad från det att vår alldeles egna kung Rolf kom in på banan och startade, tills han bokstavligen försvunnit ut igen. Den stämningen som var där och då finns inga ord för, det var så tyst att man kunde höra en nål falla trots en fullsatt arena. För att inte tala om när han fixade sistra hindret – då lyfter taket och gåshuden slits nästan från ens arm. Det är s i n n e s s j u k t.

När det till och med går att förmedla genom en film och dataskärm – ja då är det på riktigt.

steroid acne

1 kommentar till “Stämning”

  • Amanda december 6th, 2014 20:02

    Stämningen i Scandinavium är oslagbar!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se