God Jul till er alla!

2014-12-24 14:10:23 Bildminnen (2 kommentarer)

God jul till alla er läsare! Hoppas att ni alla får en mysig jul med nära, kära och lite för mycket julmat 😉 För att få lite julstämning bjuder jag på vackra Ming från julafton 2012.

Nostalgi deluxe när man klickar sig igenom de ”senaste vinterbilderna” som finns tillsammans med ett av sina fina hjärtan. Jag vet hur ont i magen jag hade när de här bilderna togs i och med att det var våra sista veckor tillsammans, mina och Mingmangs. Vilket underbart år vi hade ♥
43

2 kommentarer till “God Jul till er alla!”

  • Elin december 29th, 2014 11:16

    Så fina bilder på er!! 😀 Hur hög är han? otroligt söt iaf 🙂

  • Elin december 29th, 2014 11:17

    Hur tränade du för att kunna sitta ner bra i traven på en stor häst? 🙂 har du några bra tips?

Skriv en kommentar



Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]



Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se